مزایا و نحوه اجرای نمای کامپوزیت برای تابلو مغازه
استفاده از نمای آلومینیومی یا به اصطلاح نمای کامپوزیت به علت سبک وزن بودن و سهولت در اجرا، مورد استقبال مغازه داران واقع شده است. نمای کامپوزیت ساخته شده از تایل های بزرگ و کوچک آلومینیومی، در شمار متریال های پرکاربرد در نمای خارجی و داخلی ساختمان ها و تابلو سازی هاست.
نمای کامپوزیت اولین بار در آلمان اختراع شد و با ظهور معماری مدرن و استفاده از مصالح پیشرفته، بیش از پیش مورد توجه طراحان، پیمانکاران و مجریان ساختمانی قرار گرفت و به دلیل کیفیت مناسب و عدم محدودیت در اجرای آن، محبوبیت بیشتری را به خود اختصاص داد.
در ادامه در رابطه با طراحی این متریال پرکاربرد، انواع آن و کاربرد آن در تابلو سازی و ادغام با تابلوهای چلنیوم صحبتی خواهیم داشت.
طراحی نمای کامپوزیت مغازه
واضح است که ظاهر و نمای مغازه، اساس کار و درآمد، جذب مشتری و فروش بیشتر است. دلیل استفاده از کامپوزیت در نمای مغازه، مزایای منحصر به فرد آن بوده و انعطاف پذیری و طرح و نقش های متفاوت و رنگ بندی های متنوع اولین فاکتوری است که تفاوت آن را با سایر نماها، رقم می زند.
همچنین قیمت مقرون به صرفه ورق های کامپوزیت و وزن کم آنها، از دیگر مزایای نمای کامپوزیت محسوب می شود. این ورق ها با توجه به کاربری واحد تجاری و دکوراسیون داخلی مغازه طراحی شده که نمای کامپوزیت اکثر مغازه ها از نوع نانو خود تمیز کن است. زیرا به دلیل آلودگی هوا، امکان شستشوی مداوم نیست و این ورق ها نیازی به شست و شو ندارند. همچنین رنگ بندی متنوع ورق های کامپوزیت در طراحی دکوراسیون مغازه، نقش مؤثری در زیبایی و جلوه محیط دارد.
انواع نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت یکی از جدیدترین متریال های بروز و مقرون به صرفه به شمار می رود که مجموعه های تابلو سازی نمای کامپوزیت را در انواع مختلفی تولید می کنند برای شناخت بیشتر از تنوع نمای کامپوزیت برای ساخت تابلو برجسته مغازه تا انتهای این مقاله باما همراه باشید.
ورق های نسوز:
از جدیدترین محصولات نمای کامپوزیت است که از هسته پلاستیکی نسوز و دولایه آلومینیوم تشکیل می شود. در واقع مواد معدنی جایگزین ترکیبات پلی اتیلن در این ورق هاست که مقاومت و پایداری کاملی در برابر حریق داشته و متعاقباً قیمت بالاتری هم نسبت به سایر ورق ها دارند.
ورق های معمولی:
این ورق های ارزان قیمت، ساخته شده از مواد پلی اتیلن هستند که هیچ گونه مقاومتی در برابر حریق از خود نشان نمی دهند.
نمای طرح چوب:
این نوع ورق با پوشش سطحی چوب مانند تولید می شود.
ورق نانو:
نمای کامپوزیت دارای سطحی براق و صیقلی بوده که در پوشش و رنگ آن از مواد نانو استفاده شده است. بنابراین ورق هیچ گونه آلودگی و آلایندگی را به خود جذب نمی کند.
ورق های رنگی:
طبق سلیقه و درخواست مشتریان، نمای کامپوزیت در رنگ های مختلف قابل تولید است.
نمای طرح سنگ:
پوشش سطحی آن، شبیه سنگ های طبیعی است. بیشترین استفاده از این ورق ها، در نمای ساختمان صورت می گیرد.
نمای خش دار:
پوشش سطح این ورق ها خشدار بوده که علاوه بر زیبایی خاص خود، مقاومت بالایی نیز در برابر خوردگی دارند، از این رو در دکوراسیون داخلی ساختمان استفاده می شوند.
ورق آینه ای:
پوشش سطحی این ورق ها شبیه آینه و استیل است. ورق آینه ای طلایی، از پرکاربردترین نوع این ورق ها به شمار می رود.
تابلو کامپوزیت چلنیوم
با ورود ماشین آلات پیشرفته به صنعت تابلوسازی، امکان ساخت تابلوهای تبلیغاتی با شیوه های مدرن فراهم شد و انواع تابلوهای چلنیوم و کامپوزیت و ادغام این دو با هم، توسط متخصصان تابلو ساز صورت گرفت. در این مبحث قصد داریم به نکاتی در مورد تابلو چلنیوم و تلفیق آن با تابلوهای کامپوزیت و در نهایت تولید تابلو کامپوزیت چلنیوم بپردازیم.
حروف برجسته چلنیوم از متریال های پلکسی گلاس، اس ام دی، پی وی سی و چنلیوم که نوعی آلومینیوم است، ساخته شده و برجستگی آن از سطح زیرین خود بین ۷ الی ۱۱ سانتی متر است. تابلوهای چلنیوم به دو روش دستی و ماشینی قابل ساخت بوده که در هر دو روش از استقبال بی نظیری بین مشتریان برخوردار است و از پرفروش ترین تابلوهای تبلیغاتی به شمار می رود. اما سؤالی که در ذهن برخی مشتریان وجود دارد، این است که تابلوهای چلنیوم و نمای کامپوزیت چگونه با هم ادغام می یابند؟
در حقیقت نمای کامپوزیت، در صنعت تابلو سازی، نوعی زیر سازی برای حروف برجسته به شمار می رود. به این معنی که حروف چلنیوم برای نصب و ثابت ماندن و همچنین دیده شدن، نیاز به زیرسازی مستحکمی دارند و چه زیر ساختی بهتر از کامپوزیت؟
بهتر است بدانید تابلوی چلنیوم قابل نصب بر روی نماهای مختلفی مانند چوب، سنگ، پلکسی گلاس و … هستند اما دوام بالای کامپوزیت، تنوع در رنگ، سهولت در نصب و مزیت های بی شمار دیگر، آن را به زیر سازی مناسبی تبدیل کرده است.
تفاوت تابلو کامپوزیت و چلنیوم
تابلو چلنیوم و کامپوزیت، دو نوع متفاوت از تابلوهای تبلیغاتی هستند که در ادامه به توضیح کاملی از هر یک خواهیم پرداخت.
تابلو کامپوزیت ساخته شده از متریال هایی مانند آلومینیوم، پلی اتیلن، چسب، پلی استر و نایلون است. خلاصه ای از مراحل ساخت آن به این صورت است که پلی اتیلن به شکل شیت ورق در ابعاد مختلف ساخته شده و در میان دو ورق آلومینیوم قرار می گیرد. جهت حفاظت از آلومینیوم ها، فرایند چسب کاری و رنگ کاری انجام می شود. امروزه در صنعت تابلو سازی، کامپوزیت با عنوان تابلو کامپوزیت شناخته می شود و در اکثر مواقع به عنوان زیر کار حروف برجسته تابلو استیل، تابلو نئون، پلاستیک و … قابل استفاده است.
این حروف چلنیوم که با عنوان تابلو چلنیوم معروف است، نوعی دیگر از تابلوهای تبلیغاتی بوده که در کنار ورق های کامپوزیت به عنوان زیر کار، معنا می یابد. حروف تابلو چلنیوم با استفاده از متریال های پلکسی گلاس، پی وی سی و چلنیوم ساخته می شود و مراحل تولید اشکال و حروف آن، اینگونه است که اقدام به برش روی پلکسی گلاس شده و بعد لبه چلنیوم دور تا دور این نوشته های برش خورده، چسبانده می شود. در مراحل بعدی، برش های پی وی سی و نصب اس ام دی روی آن صورت می گیرد تا ترکیب این دو، زیر تابلو قرار گرفته و با استفاده از منبع تغذیه، از خود نور ساطع کند. در قسمت بالا به تفاوت های تابلو چلنیوم و کامپوزیت از لحاظ نوع ساختار و متریال اشاره کردیم. اما نکته دیگری که برای مشتریان حائز اهمیت است، بحث قیمت گذاری آنهاست. نمی توان قیمت دقیقی برای این دو نوع تابلو مشخص کرد ولی به طور کلی، ابعاد تابلو و نوع متریال تعیین کننده قیمت نهایی هستند. با توجه به قیمت رقابتی بازار، تابلو سازی اینکو سایت قیمت های مناسبی را نسبت به کیفیت و خدمات محصولات خود به مشتریان ارائه داده است.
جمع بندی
ورق آلومینیوم به عنوان نمای کامپوزیت، توجه بسیاری از نهادهای استاندارد و بازرسی های سازه های ساختمانی را جلب کرده و در انواع ساختمان های تجاری و مسکونی استفاده می شود. دلیل جلب توجه این متریال، مزایایی بود که در متن آنها را نام بردیم.
البته ناگفته نماند که نمای کامپوزیت در کنار مزایای خود، معایب و نقص هایی نیز دارد. به عنوان مثال علاوه بر مقرون به صرفه نبودن، مقاومت نامطلوبی در برابر شرایط جوی داشته و رنگ کوره ای آن موجب جذب ذرات معلق در هوا می شود.
مجموعه تابلو سازی اینکو ساین، دارای چندین سال سابقه در اجرای تابلوهای تبلیغاتی است. اینکو ساین با سرویس پشتیبانی و خدمات پس از فروش، روش تحویل حضوری و آنلاین، کیفیت و دوام محصول تولیدی، مشتریان بسیاری را به خود جذب می کند. تابلو سازی اینکو ساین برای مشتریانی که ایده ای برای تابلوی خود ندارند، گزینه های بسیاری از طرح و نمونه کار ارسال خواهد کرد و با بروزترین دستگاه ها، اقدام به ساخت تابلو می کند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.